Programsamordning


Charlotta Junger

Charlotta Junger 

Charlotta Junger är GLD’s programkoordinator sedan våren 2022. Hon har en kandidatexamen i ekonomi och en masterexamen i turism och service management – båda från handelshögskolan i Göteborg. Charlotta har tidigare arbetat som rekryteringsansvarig inom turismindustrin och som utbildningsadministratör på institutionen för vårdvetenskap och hälsa vid Göteborgs universitet.  

Email: charlotta.junger@gu.se

Rose Shaber-Twedt

Rose Shaber-Twedt

Rose Shaber-Twedt är programansvarig på GLD. Rose har en kandidatexamen i internationella relationer från Royal Holloway, University of London. Hon började arbeta på GLD 2019 som föreståndarassistent och redaktör och har tidigare även arbetat som forskningsadministratör och redaktör på institutionen för globala studier samt på Gothenburg Centre for Globalization and Development (GCGD) vid Göteborgs universitet.

Email: rose.shaber-twedt@gu.se

 

Sara Bjurenvall

Sara Bjurenvall

Sara Bjurenvall började arbeta som kommunikatör på GLD i juni 2021. Hon har en kandidatexamen i globala studier och en mastersexamen i kommunikation – båda från Göteborgs universitet. Sara har tidigare arbetat med kommunikation på Miljöbron och Naturvårdsverket. 

Email: sara.bjurenvall@gu.se